South Africa

 

773c57f6d53143334b37b07e05db1ac8

Voordat ik ga bloggen over mijn super spannende Sailtrip naar de Caribbean wil ik graag met jullie delen waar ik al zoal ben geweest. Wij hebben al mooie trips gemaakt samen of met de famillie, dichtbij of juist ver weg, met het vliegtuig, de auto of met ons zeiljacht. Mooie avonturen en geweldige memories for ever!

Zuid Afrika

Het mooiste Hotel In Zuid Afrika vind ik “La Residence” in Franschhoek. Dit hotel biedt luxe in een rustige omgeving op een privélandgoed te midden van de wijngaarden met uitzicht op de bergen. Alle suites hebben een uniek interieur.

Het is een romantisch en indulgent paradise waar het fantastische interieur is gevuld met rijke stoffen, mooi artwork en antieke meubels. Er zijn elf afzonderlijk gedecoreerde suites met vibrant kleurenschema’s en spectaculaire uitzichten.

Patio suites met en-suite badkamers vol glamour. Op warme dagen is het geweldig relaxen bij het mooie infinity zwembad. Een Gym met aircondition is ook aanwezig een must natuurlijk ;).

Op 5 minuutjes rijden vindt je een mooie kleinschalig winkelstraatje met heerlijke village restaurantjes, charmante curiosa shops en galleries.

De service in “La Residence” is warm en persoonlijk: een easy en relaxte atmosphere overheerst. In het restaurant wordt gekookt met verse producten uit eigen tuin gecombineerd met heerlijke locale wijnen, dit creëert een memorable dining experience.

Het ontbijt is vers en overvloedig maar zeker healthy met geweldige zelf gebakken croissants, heerlijke broodjes, vers fruit en koffie, iets wat ik zeker nodig heb om de dag te starten. Tijdens je ontbijt lopen de pauwen om je heen en soms showen zij jou hun prachtige verentooi! Adembenemend!

Een aanrader om een keer te boeken als je Zuid Afrika bezoekt. 

Natuurlijk mag Kaapstad niet ontbreken als je in Zuid Afrika bent, hier hebben wij 2 nachten gelogeerd in het One & Only Kaapstad. Ook een geweldig hotel. Een kleine oase in Kaapstad.

Verder hebben wij Plettenberg Bay bezocht en een  kleine safari gemaakt.

Geniet mee met mijn Impressie van Zuid Afrika!!

 

Hotel “La Residence”

 Plettenberg Bay

 

Kaapstad en Hotel One& Only Kaapstad

 

IMG_4472
Zwembad bij The One & Only Kaapstad

 

IMG_4459
Kaapstad Wheel

Safari

 

 

 

Advertenties

Auteur: Ma.ac

We are A Lifestyle site about Wellness, Travel, Food, Beauty and Style; we have created a luxurious and healthy guide to preserve your wellness, travel, food, beauty and style attitude, A guide where you can find suggestions about where to shop, eat en go for your daily essentiels to preserve yourself.

Comments

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.