Cooming Soon!

 

Vanaf ongeveer 14 november zal ik over onze Transatlantische zeiltrip gaan bloggen. Eerst zullen wij ons ongeveer 10 dagen gaan voorbereiden in Las Palmas voor deze journey. De World Cruising Club heeft in Las Palmas vele festiviteiten, briefings en tal van andere noodzakelijke bijeenkomsten op het programma staan om iedereen goed voor te bereiden op de trip.

Verder moeten we natuurlijk de boot bevoorraden met eten, de diepvriezers vol stouwen met eten wat ik in die dagen in Las Palmas zal voorbereiden, de was, boodschappen en noem maar op. Er is duidelijk genoeg te doen, druk druk druk zullen we maar zeggen.

Ik heb in ieder geval is mijn e-reader vol met boeken, een stick met de nodige Bingewaardige Netflix series ligt gedownload klaar en we hebben van onze PT een sportschema mee dus eigenlijk al best wel goed voorbereid.

Nu nog mijn zenuwen een beetje in bedwang houden. Mijn gevoel is een mix van spannend, eng, opgewonden, zin in, avontuurlijk, emotioneel en …… nou ja komt wel goed.

Keep you posted!

 

Advertenties

Auteur: Ma.ac

We are A Lifestyle site about Wellness, Travel, Food, Beauty and Style; we have created a luxurious and healthy guide to preserve your wellness, travel, food, beauty and style attitude, A guide where you can find suggestions about where to shop, eat en go for your daily essentiels to preserve yourself.

Comments

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.