Trainen, Trainen en nog eens Trainen…..

De ARC- rally komt steeds dichterbij en dat deed mij nadenken over de tijd die wij op ons jacht moeten doorbrengen (ongeveer 2 a 3 weken) zonder dat je nu echt lekker kan bewegen.

Ik bedacht mij dat het beter zou zijn om daar nu alvast verandering in te brengen door te gaan sporten en iets beter op mijn eten te letten. Nu ben ik niet echt een enthousiaste sporter maar ik zie de noodzaak er nu toch echt wel van in. Dus hebben wij een Personal Trainer in de arm genomen die ons hopelijk in een betere conditie kan brengen en die ons een trainingsschema kan meegeven die wij op de boot kunnen volgen.

Zo gezegd zo gedaan en dus zijn wij inmiddels al 3 weken hard aan het trainen.

Via Diamond training in Oisterwijk zijn wij aan Sander Kers gekomen die ons nu 4x in de week traint om in shape te komen.

IMG_2970

Kan wel zeggen… dat is wel even wennen, maar ik voel nu al verbetering.

Ik start met 5 min hardlopen en vervolgens worden buik, billen en benen flink aangepakt, squats en lunges met 12 kg kettebel, planken max 1 min, buikoefeningen op de mat en veel armtrainingen met het elastiek. Zo worden alle zones in shape gebracht.

De eerste 2 weken behoorlijk veel spierpijn gehad maar gaat nu gelukkig stukken beter.

Na een training neem ik een eiwitrijke maaltijd ( dit kan zijn een bakje proteine yoghurt met wat noten en fruit zijn of een eiwitshake) om zo de spieren goed te laten herstellen, op deze manier merk ik dat mijn conditie en spierkracht met kleine stapjes voorruit gaat.

Ik ga dus de goede kant op en heb nu nog 2 weken te gaan voordat het op eigen discipline aankomt maar volgens Sander moet dat, zeker zonder excuses,  toch echt gaan lukken.

Pffff…..Lets Hope So!

 

dicipline

 

Stay Tuned!

Advertenties

Auteur: Ma.ac

We are A Lifestyle site about Wellness, Travel, Food, Beauty and Style; we have created a luxurious and healthy guide to preserve your wellness, travel, food, beauty and style attitude, A guide where you can find suggestions about where to shop, eat en go for your daily essentiels to preserve yourself.

Comments

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.