HELP……..Wifi Detox

Wat bedoel je ER IS GEEN WIFI ??????

Wie heeft er ooit een digitale detox gedaan?

Heb je er ooit over nagedacht dit te doen?

Nou ik niet, maar wordt er straks toe gedwongen, tijdens onze transatlantische trip is er geen wifi, dus geen Facebook, Instagram, e-mails, LinkedIn gewoon geen social media at all!!

wifi grap

 

Dat wordt dus gewoon lekker kletsen en ontspannen ver weg van alle digitale apparaten en jezelf eens lekker onderdompelen in de wereld van het eenvoudige, simpele bestaan. Klinkt goed toch? Kort gezegd is dat dus een Digitale Detox oftewel DD.

Nu lees ik op internet en in de magazines veel over hoe hip en trendy nu een DD is, tenslotte zitten we bijna allemaal apathisch naar het schermpje van onze Iphone te staren en scrollen, swipen, liken, en filmen er de hele dag op los.

We zijn zo gewend aan het constant bereikbaar zijn dat het lastig is om hier even afstand van te nemen. Enerzijds willen we op de hoogte blijven van alles, en anderzijds willen we genieten van elkaar en de dingen om ons heen. Ikzelf ben niet een van die types die zegt: ik wil deze trip nu eens afkicken, lekker even weg van al die appjes, posts, pingeldingen en e-mails, nee maar tijdens deze trip moet ik wel!

Een hele challenge dus, maar hoe ga ik dat doen. Ik heb mezelf gezegd dit positief te benaderen, dus op internet gegoogeld en dit zijn zo’n beetje de 5 beste voordelen van DD die ik op het internet kon vinden.

#1. GEEN SOCIAL MEDIA = MEER TIJD

#2. MEER AANDACHT VOOR REAL LIFE

#3. FOTO’S ZIJN NIET ALTIJD DE REALITEIT

#4. JE ZIET DE WERELD DOOR JE OGEN EN NIET DOOR JE TELEFOONS LENS

#5. LIKES STAAN NIET GELIJK AAN LOVE

Dus mocht jullie de DD ook eens willen uitproberen, maar nog niet overtuigd? Ik laat je in mijn blog weten hoe ik het ervaar.

Voor nu blijf ik nog even online.

wifi

Stay pluged In!!

Advertenties

Auteur: Ma.ac

We are A Lifestyle site about Wellness, Travel, Food, Beauty and Style; we have created a luxurious and healthy guide to preserve your wellness, travel, food, beauty and style attitude, A guide where you can find suggestions about where to shop, eat en go for your daily essentiels to preserve yourself.

Comments

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.