CNB Regatta Bonifacio

2017 hebben wij met de Nou Horitzo onze eerste regatta gezeild. Deze regatta was een Rendez Vous van de CNB die jaarlijks wordt georganiseerd. Alle CNB’s mogen hier aan deelnemen. Een soort CNB familie reünie eigenlijk. IMG_1159 De regatta in Bonifacio hebben wij met vrienden en familie gezeild. Heerlijk 4 dagen zeilen en genieten van het geweldige plaatsje Bonifacio en een geweldig georganiseerde Regatta. En natuurlijk, shoppen, lekker eten en Bonifacio verkennen.

Bonifacio is een plek die je hart veroverd! Een stadje in Corsica gebouwd op een rots met geweldige kliffen. De haven ligt diep tussen de rotsen van Corisca in en is adembenemend om binnen te varen. Rotswand-Bonifacio-Corsica

In de citadel van Bonifacio wemelt het van de oude gezellige straatjes en mooie terrasjes. Het uitzicht is fenomenaal te noemen en wordt ook wel het mooiste uitzicht van de Middellandse zee genoemd. Daar ben ik het in ieder geval mee eens. Het is wel een hele klim om er te komen maar voor wie dat niet wil doen, er rijdt vanaf de haven een treintje naar boven. 

De citadel van Bonifacio is de oudste citadel van Corse du Sud!

De regatta was super veel fun om te doen. Het wedstrijd element samen met de organisatie was een zeiltrip om nooit te vergeten en zeker de moeite waard om jaarlijks aan deel te nemen. IMG_1156IMG_1124IMG_1144694-30-CNB-Rendez-Vous-2017_fancy _NCZ1933_NCL6357IMG_0995_NCZ1952IMG_1188_NCL6087_NCZ0530IMG_1171De Regatta werd afgesloten met een super feest in een prachtige baai waar een strandlocatie was afgehuurd door CNB, tevens was er een prijsuitreiking.

86bc1979de12b959bda411df0b44eaf9 Familie, Friends, Love, Sun and Fun makes memories!

Advertenties

Auteur: Ma.ac

We are A Lifestyle site about Wellness, Travel, Food, Beauty and Style; we have created a luxurious and healthy guide to preserve your wellness, travel, food, beauty and style attitude, A guide where you can find suggestions about where to shop, eat en go for your daily essentiels to preserve yourself.

Comments

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.